kolmapäev, 2. juuni 2010

Teeme ära!

Meie klassi kevadine rattamatk!

Enne rattamatka

Vigurvända võistlus


Angeelika, mina , Sandra, Klaus ja Joosep käisime neljapäeval, 27.mail Rõuges Vigurvända võistlusel. Pidime läbima aeglase-, kiire- ja vigurvända raja. Lisaks sõidule pidi igaüks meist lahendama ka liiklustesti. Meie klassi lapsed esikolmikusse ei pääsenud. Kõik osalejad said kingituseks helkurvesti ja märgi. Kohal olid ka Võru Politsei töötajad, kes näitasid meile huvitavaid rattaid ning soovijatel oli võimlus nendega sõita.
Päev oli põnev ja me jäime üritusega väga rahule.
Kokkuvõtte tegi Annabel.

teisipäev, 1. juuni 2010

Kokkuvõte rattamatkast


Sooviksin tänada lapsevanemaid kes aitasid läbi viia 4. klassi rattamatka Kavadi järve äärde. Erilised tänud matkajuhile ja paadikaptenile Joosepi isale ning Annabeli emale, kes muretses selle eest, et meil oleks toit olemas.
Esimesele turvaautole, mille roolis oli Klaus Margi ema ja ratturite lõpus sõitavale turvaautojuhile Jane emale. Ratastega sõitvatele Annabeli ja Gerli emale. Greete isale ja emale kes aitasid puid lõhkuda ja lõket teha.
Joosepi emale, kes transportis järve äärde paadi ning vennale ja õdedele, kes tegid meie matka väga põnevaks ja eriliseks tänu oma kaasakiskuvatele katsetele.
Ja muidugi erilised tänud kõigile lastele kes rattamatkast osa võtsid.
Head suve teile kõigile!